Halaman

Ahad, April 21, 2013

SMAC'13

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
~Salam UkhuwahFillah~

Alhamdulillah ..

Akhirnya tamat SMAC'13 a.k.a  "Sport and Martial Arts Carnival" kat CFS ni..

Sepanjangn SMAC ni berlansung , aku jadi supporters je la ngan jadi photographer tak bertauliah untuk team FOCHUSS .. ^^ ( Foundation Centre Human Science Society )


Menarik .. ?

Opkos menarik ..! Boleh la.. :D

Seperti biasa , aku suka tengok manusia sekeliling .. dan ambik gambar .. sampai ada orang tanya " erm.. FSCC ke ? " Hahaha.. "Sorry , aku bukan FSCC "

Apa yang menarik dapat kenal kawan dari kos yang sama ngan dari kos lain. Aku akan sokong mana-mana team yang aku nak sokong hari tu kecuali ECONSS.. hahahha.. Aku pun tak tau apasal susah sangat nak sokong econss ni.. mungkin sebab supportes diorang ramai dah kot..

Menarik sebab tengok banyak banner ngan poster supaya jaga syariat bila bersukan.. kata-kata peringatan.. ini semua kerja team 'Biah Solehah' .. Terbaik..! :)

Team FOCHUSS terkenal ngan drumnya.. bunyi kuat memberi semangat kepada pemain.. cewah.. ayat macam player pulak..

Apa-apapun, ini first time aku rasa SMAC kat CFS ni..


F.O.C.H.U.S.S.

" Today We are Athletes , Tomorrow We are Islamic Warrior " 

Tu la slogan SMAC...

" Islamic Warrior " yang akan berjuang untuk agamanya.

Moga semua akan jadi seorang pejuang agama Allah ..! :)


Penutup : Tahniah FOCHUSS.. ! 

Tahniah ..!

Walaupun jatuh dari kedudukan ke-4 ke kedudukan ke-6  FOCHUSS tetap juara.. Cewah.. Haha

Tahniah buat Engenius sebab jadi juara keseluruhan... !

Jadi , jum tengok gambar-gambar kenangan sepanjang SMAC..



Futsal [ FOCHUSS vs ISRAK ] 


Tuuu Diaaa.. 

Kemeriahan SMAC'13

Doa sebelum mula game..

HS Warrior
We Win The Battle..! 


Tug of War

Semangat bersukan bersama team Engenius.

" Tomorrow we are Muslim Warrior "




Team FOCHUSS... !

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

gambar ad nie sahaje ke?? haha.. btw,,best..

Nuruddin berkata...

banyak lagi...tapi tak sanggup nak upload semua.. Haha.. btw, Terima Kasih . :)